Die Dumme Dänen igen og igen


Sidder på et værtshus nær ved Gammel Strand
Energi ministeren vil privatisere vand og varme

Skal vi have giftige vandhaner i Danmark huummmh ja bare ikke der hvor jeg bor ;-)
Skal vi have giftige vandhaner i Danmark ? “huummmh ja bare ikke der hvor jeg bor” 😉

Jeg er så træt af de borgerlige og deres privatisering. https://xdok.dk/?t=INFORMATION-professor-privatisering-af-vand-er-dong-sagen-om-igen Tryk her nej nu er det ham kværulanten igen og hans politiske ævl igen, vi har ikke tid til at læse det, vi skal se OL. Gu skal i ej. Hvis I er så glade for Danmark som jeg er så … oplysning og oplysning og oplysning. Læs lige dette om oplysning og ikke oplysning. https://www.fitforpolitics.com/?p=1056 Tryk her Hvis ikke vi er oplyste bliver vi taget i røven ligesom med DONG. Ligesom et nærtstående familiemedlem af mig der troede at Danish Defence League ville Danmark det godt, fordi de gik ind for fædrelandskærlighed!
https://tvx.dk/?nr=129 Tryk her Det bedste bud.
https://filmbio.dk/film/?n=6 Tryk her brug direkte kabel forbindelse eller Wi-Fi ellers hakker det nok for meget.
Se denne her når nu vi er i gang https://tvx.dk/?nr=120 Tryk her
Nu vil de privatisere vand og varmeforsyning, ja nu skal det hele sikkert sættes på aktier og der skal tjenes masser af penge. Det kunne man gøre ved at lade være med at vedligeholde vores vand og varmeværker. Eller hvad med at komme giftige kemi i importerede vandhaner fra Tyskland. Jo energiminister Lars Chr. Lilleholt han får noget for hånden. Mens alt dette sidder die dumme Dänen og ser fjernsyn.
https://xdok.dk/?t=POLITIKEN-nye-vandhaner-vil-forurene-drikkevandet Tryk her
Hvad hjælper det at forbindelsen fra vandværk til forbruger er rent 95% af strækningen når vandet bliver forurenet på de sidste 5. Ooohh Die Dumme Dänen igen igen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*